Van egy
hasznos tipped?

Vidéken is találsz profi kozmetikust

Három éve költöztünk el Budapestről, a kezdeti időszak számtalan kényelmetlenséggel járt. Hónapok teltek el, mire meglett az áhított kozmetika Szeged belvárosában.

Keret Vidéken is találsz profi kozmetikust

A költözködés mindig rengeteg nyűggel jár, az első hetekben szanaszét volt a lakás is. A napi rutin átalakítása óriási stresszel járt, és az új munkával is jött némi drukk. Szerettem volna a legjobb formámat mutatni, és megjutalmazni magam, relaxálni egy keveset.

Azonnal kértem is időpontot abba a szépségszalonba, ami mellett reggelente jártam munkába menet. Csalódás volt, óriási csalódás. Szinte dühösebben jöttem el, mint ahogy bementem. Másnap reggelre pedig majdnem kitéptem az összes hajam, sikerült teljesen tönkretenniük az arcbőrömet, pedig csak egy tisztításra és egy szemöldökfestésre mentem be, hogy kicsit kényeztessem magam. Annyira ideges voltam, hogy azóta a kozmetika környékét is kerülöm.

Aztán jött Reni

Belekerült némi időbe mire sikerült megtalálnom Renátát, akit az egyik kolléganőm ajánlott. Kicsit kétkedve mentem el hozzá, de már időszerű volt, hogy rendbe hozassam magam. Nagyon megdöbbentem, mert nem sokszor találkoztam eddig ilyen profi kozmetikussal. Mielőtt bármihez hozzákezdett volna, alaposan megvizsgálta a bőrömet, megkérdezte, milyen termékeket használok, mennyit sminkelek, milyen gyakran szoktam tisztítani vagy tisztíttatni az arcom. Nagyon kedvesen elmondta, hogy mi az, amit eddig nem feltétlenül jól csináltam, és érdemes lenne változtatni rajta. Aztán kezdődött a frissítőmasszázzsal összekötött tisztítás. Egészen egyszerűen óriási volt, úgy jöttem ki, mintha újjászülettem volna. Közben kellemesen elbeszélgettünk, de egyáltalán nem volt tolakodó, kíváncsiskodó.

Azóta csakis hozzá járok. Eddig bármit kértem tőle, tökéletesen megoldotta, egyszerűen imádom. Ő szokta elkészíteni a sminkemet is, ha valamilyen nagyobb összejövetelre megyünk, és tényleg gyönyörű munkát végez. A tanácsára nemrég elkezdtem az ultrahangos zsírbontást is, már annak is látni az eredményeit.

Weboldal címe: arculatbeauty.com

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?