Van egy
hasznos tipped?

Vidéken is találsz profi kozmetikust

Három éve költöztünk el Budapestről, a kezdeti időszak számtalan kényelmetlenséggel járt. Hónapok teltek el, mire meglett az áhított kozmetika Szeged belvárosában.

Keret Vidéken is találsz profi kozmetikust

A költözködés mindig rengeteg nyűggel jár, az első hetekben szanaszét volt a lakás is. A napi rutin átalakítása óriási stresszel járt, és az új munkával is jött némi drukk. Szerettem volna a legjobb formámat mutatni, és megjutalmazni magam, relaxálni egy keveset.

Azonnal kértem is időpontot abba a szépségszalonba, ami mellett reggelente jártam munkába menet. Csalódás volt, óriási csalódás. Szinte dühösebben jöttem el, mint ahogy bementem. Másnap reggelre pedig majdnem kitéptem az összes hajam, sikerült teljesen tönkretenniük az arcbőrömet, pedig csak egy tisztításra és egy szemöldökfestésre mentem be, hogy kicsit kényeztessem magam. Annyira ideges voltam, hogy azóta a kozmetika környékét is kerülöm.

Aztán jött Reni

Belekerült némi időbe mire sikerült megtalálnom Renátát, akit az egyik kolléganőm ajánlott. Kicsit kétkedve mentem el hozzá, de már időszerű volt, hogy rendbe hozassam magam. Nagyon megdöbbentem, mert nem sokszor találkoztam eddig ilyen profi kozmetikussal. Mielőtt bármihez hozzákezdett volna, alaposan megvizsgálta a bőrömet, megkérdezte, milyen termékeket használok, mennyit sminkelek, milyen gyakran szoktam tisztítani vagy tisztíttatni az arcom. Nagyon kedvesen elmondta, hogy mi az, amit eddig nem feltétlenül jól csináltam, és érdemes lenne változtatni rajta. Aztán kezdődött a frissítőmasszázzsal összekötött tisztítás. Egészen egyszerűen óriási volt, úgy jöttem ki, mintha újjászülettem volna. Közben kellemesen elbeszélgettünk, de egyáltalán nem volt tolakodó, kíváncsiskodó.

Azóta csakis hozzá járok. Eddig bármit kértem tőle, tökéletesen megoldotta, egyszerűen imádom. Ő szokta elkészíteni a sminkemet is, ha valamilyen nagyobb összejövetelre megyünk, és tényleg gyönyörű munkát végez. A tanácsára nemrég elkezdtem az ultrahangos zsírbontást is, már annak is látni az eredményeit.

Weboldal címe: arculatbeauty.com

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.