Van egy
hasznos tipped?

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Keret Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Mi az a fátyolmaszk?

A fátyolmaszkok arc formájú hordozómaszkja tápláló anyagokban gazdag eszenciával van átitatva. A hordozó anyaga lehet papír, textil, géz, cellulóz, vagy gél. A hagyományos arcmaszkoknál sokkal egyszerűbb a használatuk, hiszen használat után elegendő az arcon maradt hatóanyagot finoman belepaskolni az arcbőrbe, de nem szükséges a maszkot lemosni az arcról. Egyszeri használatra valók.

Hogyan kell a fátyolmaszkot használni?

Nagyon egyszerű! Csak helyezd fel a maszkot megtisztított arcra, hagyd hatni 10-20 percig, vedd le és kész is vagy! A maszk hatóanyagától függően heti néhány alkalommal, vagy akár naponta többször is maszkolhatsz. Érdemes pihentető relaxációval, vagy akár TV-nézéssel összekapcsolni. A fátyolmaszkok egy méretben készülnek, felhelyezéskor ajánlott a homloktól lefelé haladni, eligazgatni a szem és orr körül, majd a többi részt egyenletesen kisimítani az arc széléig.

Honnan származnak a fátyolmaszkok?

Dél-Korea és Japán a fátyolmaszkok eredeti hazája. Az elmúlt években világszerte rendkívüli népszerűségre tettek szert, emiatt ma már szinte minden ismert és ismeretlen kozmetikai gyártó kínálatában megtalálhatóak. Ne dőlj be: az ismert nyugati szépségápolási márkák fátyolmaszkjai csak a kereslet kielégítésére jelentek meg, de hatásuk többnyire elmarad a legjobb koreai maszkokétól... a drogériákban kapható olcsó maszkokat pedig egyszerűen legjobb, ha messziről elkerülöd!

Hogyan hat a fátyolmaszk?

Az eszencia oldott állapotban tartalmazza a hatóanyagokat. A fátyolanyag megakadályozza a hatóanyagok elpárolgását kezelés közben, a felpuhult bőr így az összes hatóanyagot mélyen be tudja szívni a kezelés során. A fátyolmaszkok hatása emiatt egyetlen használat során is sokkal látványosabban jelentkezik, mint a hagyományos, krém, vagy szérum alapú kozmetikumok használata esetén.

Mik a fátyolmaszk előnyös hatásai?

A legtöbb fátyolmaszk azonnal és hatékonyan hidratálja az arcbőrt. Emellett hatóanyagtól függően egyéb jótékony hatásuk is lehet, például világosító/folthalványító hatás, feszesítés, vagy a pórusok összehúzása.

Mennyibe kerülnek a fátyolmaszkok?

A napi használatra szánt, többnyire természetes hatóanyagokat tartalmazó fátyolmaszkok olcsón beszerezhetőek, áruk nagyjából 700-1400 Ft közötti. A speciálisabb, klinikai hatóanyagokat is tartalmazó maszkok általában kicsit drágábbak, jellemzően 1000-2500 Ft közötti ársávban találhatóak ezek a termékek. Az igazán különleges, komplex formulájú, vagy luxuskozmetikum kategóriájú fátyolmaszkok ára pedig efölött kezdődik és egészen a 10.000 Ft-os árkategóriáig tart.

Hol szerezhetek be jó minőségű fátyolmaszkot?

Magyarországon kevesen forgalmaznak koreai fátyolmaszkokat. A távol-keleti webáruházakból való rendelés körülményes, gyakran hetekig tart, amíg Magyarországra érkezik a megrendelt termék és probléma esetén elég esélytelen a reklamáció. Az eBayes eladóktól pedig komoly tapasztalat nélkül inkább ne rendelj, mert náluk sajnos nagyon gyakoriak a problémák: a hamis, vagy lejárt termékektől kezdve a soha meg nem érkező csomagig bármi előfordulhat. Ha biztonságosan vásárolva szeretnéd kipróbálni az arcápolásnak ezt a remek módját, itt hazai raktárból, gyors házhozszállítással megvásárolhatod a legjobb koreai fátyolmaszkokat.

Weboldal címe: https://koreaimaszkok.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.