Van egy
hasznos tipped?

Szőrtelenítés felsőfokon

A nem kívánatos szőrszálak rengeteg embernek keserítik meg az életét, férfiaknak és nőknek egyaránt. Vegyük végig a szőrtelenítés különféle módszereit!

Keret Szőrtelenítés felsőfokon


A nők leginkább az arcukon lévő nem kívánatos szőrtől (bajusz, pajesz) szeretnének megszabadulni, de a lábszár, a kar, a hónalj, a bikinivonal is olyan terület, ami csupaszon sokkal esztétikusabb, és rendszeres szőrtelenítése rengeteg macerával és időveszteséggel jár, akár borotvát, akár szőrtelenítő gépet, akár gyantát használ az illető. Sokan nőiességük csorbulásának élik meg, ha nincs tökéletesen szőrtelenítve valamelyik testrészük.
Ezt a tökéletességet viszont nagyon nehéz elérni, a gyanta után begyulladt szőrtüszőkre, benőtt szőrszálakra, a borotva után érdes, szúrós bőrfelületre, a szőrtelenítő krémek esetén pedig akár allergiás reakciókra is számíthatunk. Ráadásul érdemes azt is kiszámolni, mennyit költünk szőrtelenítésre például 5 éves szinten, és akkor a rengeteg elpazarolt időt, amit sokkal szórakoztatóbb tevékenységekre fordíthattuk volna, még nem is számoltuk. Az arcon lévő szőrzet pedig végkép olyan esztétikai probléma, mely hosszú távon súlyos szorongást okozhat, így érdemes vele minél előbb leszámolni.      
A hosszú távon szőrtelen, tükörsima, puha bőr szerencsére ma már elérhető. A legújabb lézeres szőrtelenítési technikák ugyan nem egyenlők a végleges szőrtelenítéssel, de nagyon hosszú távú eredményt biztosítanak és fájdalommentesek. Nem csak a nőkben, hanem a férfiakban is felmerülhet a szőrtelenítés igénye, őket leginkább a bozontos hátszőrzet szokta zavarni, természetesen ez is orvosolható lézeres szőrtelenítéssel.

Weboldal címe: kadardr.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?