Van egy
hasznos tipped?

Szőrtelenítés felsőfokon

A nem kívánatos szőrszálak rengeteg embernek keserítik meg az életét, férfiaknak és nőknek egyaránt. Vegyük végig a szőrtelenítés különféle módszereit!

Keret Szőrtelenítés felsőfokon


A nők leginkább az arcukon lévő nem kívánatos szőrtől (bajusz, pajesz) szeretnének megszabadulni, de a lábszár, a kar, a hónalj, a bikinivonal is olyan terület, ami csupaszon sokkal esztétikusabb, és rendszeres szőrtelenítése rengeteg macerával és időveszteséggel jár, akár borotvát, akár szőrtelenítő gépet, akár gyantát használ az illető. Sokan nőiességük csorbulásának élik meg, ha nincs tökéletesen szőrtelenítve valamelyik testrészük.
Ezt a tökéletességet viszont nagyon nehéz elérni, a gyanta után begyulladt szőrtüszőkre, benőtt szőrszálakra, a borotva után érdes, szúrós bőrfelületre, a szőrtelenítő krémek esetén pedig akár allergiás reakciókra is számíthatunk. Ráadásul érdemes azt is kiszámolni, mennyit költünk szőrtelenítésre például 5 éves szinten, és akkor a rengeteg elpazarolt időt, amit sokkal szórakoztatóbb tevékenységekre fordíthattuk volna, még nem is számoltuk. Az arcon lévő szőrzet pedig végkép olyan esztétikai probléma, mely hosszú távon súlyos szorongást okozhat, így érdemes vele minél előbb leszámolni.      
A hosszú távon szőrtelen, tükörsima, puha bőr szerencsére ma már elérhető. A legújabb lézeres szőrtelenítési technikák ugyan nem egyenlők a végleges szőrtelenítéssel, de nagyon hosszú távú eredményt biztosítanak és fájdalommentesek. Nem csak a nőkben, hanem a férfiakban is felmerülhet a szőrtelenítés igénye, őket leginkább a bozontos hátszőrzet szokta zavarni, természetesen ez is orvosolható lézeres szőrtelenítéssel.

Weboldal címe: kadardr.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.