Van egy
hasznos tipped?

Szemöldök tetoválás száltechnikával

Te is láttál már satírozott, természetellenes szemöldök tetoválást? Szerencsére ma már létezik az ún. száltechnikás szemöldök tetoválás, amellyel természetes hatású, szépen ívelt szemöldököd lehet.

Keret Szemöldök tetoválás száltechnikával

Amikor annak idején begyűrűzött hazánkba is a smink tetoválás, nagyon sokan kaptak a lehetőségen, és csináltattak szemkontúrt, ajak satírt vagy szemöldök tetoválást. Sajnos azonban, az akkori módszerek és eszközök sok esetben durván természetellenes hatást eredményeztek, főleg a szögletes, koromfeketére (vagy zöldesre!) satírozott szemöldökök esetében.

Azóta rengeteget finomodott a rendelkezésre álló eszköztár és a sminktetováló eljárások is, ennek ellenére sok sminktetováló kozmetikus még mindig a korábbi, satírozós módszert követi... De szerencsére egyre többen vannak, akik a természetesen hatú, ún. szálas technikát alkalmazzák, és az általuk tetovált szemöldököket csak egészen közelről lehet megkülönböztetni a valóditól, annyira élethűek – miközben tökéletesen íveltek, szép vonalúak.

Szóval ha szemöldök tetoválás készíttetésén gondolkozol, csakis száltechnikás módszerrel dolgozó kozmetikust válassz! Így garantáltan nem lesz „műanyag baba fejed”.  :)

Weboldal címe: www.long-time-liner.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.