Van egy
hasznos tipped?

Szemöldök tetoválás száltechnikával

Te is láttál már satírozott, természetellenes szemöldök tetoválást? Szerencsére ma már létezik az ún. száltechnikás szemöldök tetoválás, amellyel természetes hatású, szépen ívelt szemöldököd lehet.

Keret Szemöldök tetoválás száltechnikával

Amikor annak idején begyűrűzött hazánkba is a smink tetoválás, nagyon sokan kaptak a lehetőségen, és csináltattak szemkontúrt, ajak satírt vagy szemöldök tetoválást. Sajnos azonban, az akkori módszerek és eszközök sok esetben durván természetellenes hatást eredményeztek, főleg a szögletes, koromfeketére (vagy zöldesre!) satírozott szemöldökök esetében.

Azóta rengeteget finomodott a rendelkezésre álló eszköztár és a sminktetováló eljárások is, ennek ellenére sok sminktetováló kozmetikus még mindig a korábbi, satírozós módszert követi... De szerencsére egyre többen vannak, akik a természetesen hatú, ún. szálas technikát alkalmazzák, és az általuk tetovált szemöldököket csak egészen közelről lehet megkülönböztetni a valóditól, annyira élethűek – miközben tökéletesen íveltek, szép vonalúak.

Szóval ha szemöldök tetoválás készíttetésén gondolkozol, csakis száltechnikás módszerrel dolgozó kozmetikust válassz! Így garantáltan nem lesz „műanyag baba fejed”.  :)

Weboldal címe: www.long-time-liner.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?