Van egy
hasznos tipped?

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Keret Sminktetoválás kisokos

Szem-szájnak ingere

Egy újabb tévhit: teljesen fájdalommentes eljárás nem létezik, az ilyen hirdetések egyértelműen a kamu kategóriába tartoznak. Józan ésszel is belátható, hogy ha lehetséges lenne, minden kozmetikus ezt használná. A fájdalom azonban minimálisra csökkenthető. A kezelés előtt lidokainos érzéstelenítéssel ecsetelik a bőrt, így a terület ugyanúgy elzsibbad, mint a fogorvosnál. Az ajak- és szemöldök-tetoválás szinte teljesen fájdalommentes, a szemhéj tetoválásnál pedig inkább a tudat lehet kellemetlen, hogy a szem közvetlen közelébe kerül a tű.

Csúfság

Sokan aggódnak, hogy egy elbaltázott kezelés után csak zsákkal a fejükön mehetnek ki az utcára. Ezt legkönnyebben úgy kerülhetjük el, ha megbízható céget, kozmetikust választunk. Nézzünk utána a neten, kérdezzük meg ismerőseinket, tudnak-e ajánlani jó szakembert! Attól sem kell tartani, hogy a sminktetoválás után úgy fogunk kinézni, mint Geronazzo Mária. A természetes hatású szemöldök tetoválás egyáltalán nem feltűnő, a kontúrozott ajak pedig a kezelés után pár nappal leapad.

Drágaszág

A kozmetikai tetoválások ára valóban elég borsos, ugyanakkor érdemes egy kicsit alaposabban utánaszámolni. A szemhéj- és szemöldök tetoválás akár három évig is megőrzi szépségét, így ez idő alatt lényegesen kevesebbet kell költeni hagyományos sminkelésre. A permanent makeup ugyan nem váltja ki egy az egyben a mindennapos sminkelést, mégis jelentősen megkönnyíti és leegyszerűsíti azt. A minőségi szolgáltatást itt is, mint mindenhol máshol, meg kell fizetni, cserébe garantáltan olyan sminktetoválást kapunk, amit nem kell utólag javítani, korrigálni, vagy akár teljesen újraalkotni.

Hölgyeim és uraim

Néhány éve ez még tabunak számított volna, ma már azonban egyre elfogadottabb, hogy férfiak is kozmetikai tetoválással pótolják hiányos, vagy nem megfelelő formájú szemöldöküket. A modern technikáknak köszönhetően senki nem veszi észre, hogy a teltebb szemöldök nem a természet, hanem egy ügyes kezű kozmetikus műve. A szemhéj tetoválás ugyan még kevésbé elterjedt a férfiak között, azonban ezen sincs semmi szégyellnivaló! A magabiztos fellépés alapja, hogy elégedettek legyük külsőnkkel. Szóval, uraim, irány a kozmetikai stúdió!

Weboldal címe: lavendernails.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.

A csodás teltkarcsú nőkért

A csodás teltkarcsú nőkért

Szeretne jó minőségű, kifinomult, nagyméretű ruhákat forgalmazni? Nézze meg a molett divat sokszínű kínálatát! Mutassa meg Ön is, hogy a teltkarcsú nők igenis szépek, és dekoratívak is tudnak lenni.