Van egy
hasznos tipped?

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Keret Sminktetoválás kisokos

Szem-szájnak ingere

Egy újabb tévhit: teljesen fájdalommentes eljárás nem létezik, az ilyen hirdetések egyértelműen a kamu kategóriába tartoznak. Józan ésszel is belátható, hogy ha lehetséges lenne, minden kozmetikus ezt használná. A fájdalom azonban minimálisra csökkenthető. A kezelés előtt lidokainos érzéstelenítéssel ecsetelik a bőrt, így a terület ugyanúgy elzsibbad, mint a fogorvosnál. Az ajak- és szemöldök-tetoválás szinte teljesen fájdalommentes, a szemhéj tetoválásnál pedig inkább a tudat lehet kellemetlen, hogy a szem közvetlen közelébe kerül a tű.

Csúfság

Sokan aggódnak, hogy egy elbaltázott kezelés után csak zsákkal a fejükön mehetnek ki az utcára. Ezt legkönnyebben úgy kerülhetjük el, ha megbízható céget, kozmetikust választunk. Nézzünk utána a neten, kérdezzük meg ismerőseinket, tudnak-e ajánlani jó szakembert! Attól sem kell tartani, hogy a sminktetoválás után úgy fogunk kinézni, mint Geronazzo Mária. A természetes hatású szemöldök tetoválás egyáltalán nem feltűnő, a kontúrozott ajak pedig a kezelés után pár nappal leapad.

Drágaszág

A kozmetikai tetoválások ára valóban elég borsos, ugyanakkor érdemes egy kicsit alaposabban utánaszámolni. A szemhéj- és szemöldök tetoválás akár három évig is megőrzi szépségét, így ez idő alatt lényegesen kevesebbet kell költeni hagyományos sminkelésre. A permanent makeup ugyan nem váltja ki egy az egyben a mindennapos sminkelést, mégis jelentősen megkönnyíti és leegyszerűsíti azt. A minőségi szolgáltatást itt is, mint mindenhol máshol, meg kell fizetni, cserébe garantáltan olyan sminktetoválást kapunk, amit nem kell utólag javítani, korrigálni, vagy akár teljesen újraalkotni.

Hölgyeim és uraim

Néhány éve ez még tabunak számított volna, ma már azonban egyre elfogadottabb, hogy férfiak is kozmetikai tetoválással pótolják hiányos, vagy nem megfelelő formájú szemöldöküket. A modern technikáknak köszönhetően senki nem veszi észre, hogy a teltebb szemöldök nem a természet, hanem egy ügyes kezű kozmetikus műve. A szemhéj tetoválás ugyan még kevésbé elterjedt a férfiak között, azonban ezen sincs semmi szégyellnivaló! A magabiztos fellépés alapja, hogy elégedettek legyük külsőnkkel. Szóval, uraim, irány a kozmetikai stúdió!

Weboldal címe: lavendernails.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?