Van egy
hasznos tipped?

Megvalósult álom nőknek: a parfüm akció…

Bevallom őszintén, bár nem szoktam ész nélkül költekezni, de van egy gyengém: a parfüm akció. Lehetetlen a különféle női parfümök közül a legjobbat kiválasztani, így több illatba is beleszeretek…

Keret Megvalósult álom nőknek: a parfüm akció…

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem néha szükségem van arra, hogy új stílusom, új frizurám, új sminkem, új parfümöm legyen. Ettől érzem magam izgalmas nőnek, és nem egy régi, unalmas bútordarabnak. Nem vagyok az a típusú nő, aki éveken át a kedvenc farmerjét gyűri, és azt az illatot locsolja magára, amit 16 évesen szeretett meg. Persze, nem kétlem, hogy van, akinek ez is jól áll, de én máshogy működöm, nekem folyamatosan új inspirációra van szükségem.

Ezért van az, hogy különböző stílusú ruhákhoz más-és más illatokat viselek. Sportosabb ruhákhoz, farmerhez, nadrágkosztümhöz frissebb, citrusos illatvilágot teszek fel, romantikus, virágos holmikhoz, áttetsző muszlinhoz, csipkéhez, pasztellszínű kosztümhöz jöhetnek a különféle virágos illatok, amikor pedig etno stílusban öltözöm fel, és indiai tunikát viselek vagy japán selyemruhát, a keleties illatokat választom.

Ezek után képzelhetitek, milyen parfümkiállítás van a fürdőszobámban! Amíg más nő azért toporog a szekrénye előtt reggelente, mert úgy érzi, hogy nincs egy rongya sem, én mindig új meg új parfümökre vágyom. Egészen alulöltözöttnek érzem magam, ha a fontos pillanatokban nem kísér egy vadonatúj illatfelhő – ez a névjegyem. Mint a gyerekek a cukorkaboltban, úgy megvadulok, ha parfüm akciót látok, és képes vagyok órákig válogatni a női parfümök között. A parfüm webáruházakat is szeretem, a régi kedvenc parfümjeim pótlását mindig így oldom meg, de az is előfordul, hogy meglepem magam egy egészen ismeretlen illattal, és drukkolok, hátha bejön. Ennyi szórakozás mindenkinek jár, nem igaz?       

Weboldal címe: www.parfumbolt.com/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?