Van egy
hasznos tipped?

Kecsketejes szappan: arcbőröd hálás lesz a természetes alapanyagokért!

„Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért pattanásos még a bőröm…” Hosszú időn keresztül ezt a varázsigét dörmögtem magamban, mikor tükörbe néztem. Ám a kecsketejes szappan mindent megváltoztatott…

Keret Kecsketejes szappan: arcbőröd hálás lesz a természetes alapanyagokért!

Múlt hónapban töltöttem be a 25-öt – ez az évforduló nem kevés nőnél veri ki a biztosítékot. Vannak olyanok, akiket már nem ugyanaz a feszes arcbőr vár reggel a tükörben, mint gondtalan fruska korukban… itt – ott már megjelenik egy-egy szarkaláb. Na, nekem teljesen problémákkal kellett együtt élnem…

Születésnapom reggelén ugyanis engem a szóban forgó ráncok helyett tinédzser életkorra utaló pattanások vártak rám a tükörben, melyek a fakó, élettelen arcbőrömön csücsültek, szép sorjában. „25 vagyok, és még mindig pattanásokkal küzdök? Mi lehet velem a baj? Mit csinálok rosszul?” – rágódtam magamban a munkahely felé tartva.

Kolléganőmnek is elmeséltem a kínzó dilemmát, hiszen a fürdőszobában drogéria-szintűre gyúrtam a pattanások, mitesszerek elleni kencegyűjteményem nagyságát, a hidratálókrémek népes hadáról nem is beszélve. Vegyes típusú bőröm minden csodafegyver ellenére néhol száraz, máshol kellemetlenül zsíros volt.

„Te még vegyszerekkel próbálod arcbőrödet ápolni?”

Milyen jó, ha az ember megosztja a problémáit másokkal! Barátnőm ugyanis gondolkozás nélkül rávágta: „Te még vegyszeres készítményeket használsz? Bőröd lehet, hogy pont ezek ellen tiltakozik… próbálj ki egy kecsketejes szappant, és látni fogod, mit művel a pattanásaiddal!” Habár elgondolkodtatott, amit mondott, hiszen az ő arcbőrét irigylésre méltónak tartottam, én sosem hittem az efféle bio-zagyvaságokban, gondoltam, a neves kozmetikai cégek csak tudják, mit csinálnak…

A kecsketejes szappan mannaként hatott a bőrömre

Néhány nap múlva egy gyönyörű kecsketejes szappan ajándékcsomag várt az asztalomon – barátnőm, látva szkeptikusságomat, inkább kézbe vette a dolgokat, és meglepett egy natúr szappan csomaggal. Hálásan megköszöntem az ajándékot, és most már kíváncsiságomnak is engedve, azt gondoltam magamban: „Mit veszíthetek, ha kipróbálom?”

Nos, az eredmény többszörösen felülmúlta várakozásaimat. A kecsketejes szappant még csak pár napja használtam, amikor észrevettem, hogy már kevesebb alapozó is elég az arcbőrömre, mert a pattanások szép lassan, gondolom, a tápláló hatóanyagoktól elbátortalanodva, eltűntek arcomról. A kecsketejes szappan tisztító, hidratáló hatása egyszerűen felszámolta arcbőröm életének mitesszeres szakaszát!

A kecsketejes szappan a ráncok ellen is véd

Aztán utánanéztem az interneten, és azt is megtudtam, hogy hiába az évforduló, a ráncoktól sem kell még egy jó ideig tartanom, ha arcbőrömet kecsketejes szappannal ápolom, hiszen tápanyagai feszesítenek, élettel töltenek fel.

A régi arcbőröm és vele együtt az elégedetlenségem a múlté

Nem rémálom már a sminkelés. Kolléganőmnek hálás, magamra pedig büszke vagyok, hogy engedtem az okos szónak, és vegyszermentes natúr szappanra bíztam arcbőröm egészségét!

Weboldal címe: www.dorkaszappan.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.