Van egy
hasznos tipped?

Kecsketejes szappan: arcbőröd hálás lesz a természetes alapanyagokért!

„Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért pattanásos még a bőröm…” Hosszú időn keresztül ezt a varázsigét dörmögtem magamban, mikor tükörbe néztem. Ám a kecsketejes szappan mindent megváltoztatott…

Keret Kecsketejes szappan: arcbőröd hálás lesz a természetes alapanyagokért!

Múlt hónapban töltöttem be a 25-öt – ez az évforduló nem kevés nőnél veri ki a biztosítékot. Vannak olyanok, akiket már nem ugyanaz a feszes arcbőr vár reggel a tükörben, mint gondtalan fruska korukban… itt – ott már megjelenik egy-egy szarkaláb. Na, nekem teljesen problémákkal kellett együtt élnem…

Születésnapom reggelén ugyanis engem a szóban forgó ráncok helyett tinédzser életkorra utaló pattanások vártak rám a tükörben, melyek a fakó, élettelen arcbőrömön csücsültek, szép sorjában. „25 vagyok, és még mindig pattanásokkal küzdök? Mi lehet velem a baj? Mit csinálok rosszul?” – rágódtam magamban a munkahely felé tartva.

Kolléganőmnek is elmeséltem a kínzó dilemmát, hiszen a fürdőszobában drogéria-szintűre gyúrtam a pattanások, mitesszerek elleni kencegyűjteményem nagyságát, a hidratálókrémek népes hadáról nem is beszélve. Vegyes típusú bőröm minden csodafegyver ellenére néhol száraz, máshol kellemetlenül zsíros volt.

„Te még vegyszerekkel próbálod arcbőrödet ápolni?”

Milyen jó, ha az ember megosztja a problémáit másokkal! Barátnőm ugyanis gondolkozás nélkül rávágta: „Te még vegyszeres készítményeket használsz? Bőröd lehet, hogy pont ezek ellen tiltakozik… próbálj ki egy kecsketejes szappant, és látni fogod, mit művel a pattanásaiddal!” Habár elgondolkodtatott, amit mondott, hiszen az ő arcbőrét irigylésre méltónak tartottam, én sosem hittem az efféle bio-zagyvaságokban, gondoltam, a neves kozmetikai cégek csak tudják, mit csinálnak…

A kecsketejes szappan mannaként hatott a bőrömre

Néhány nap múlva egy gyönyörű kecsketejes szappan ajándékcsomag várt az asztalomon – barátnőm, látva szkeptikusságomat, inkább kézbe vette a dolgokat, és meglepett egy natúr szappan csomaggal. Hálásan megköszöntem az ajándékot, és most már kíváncsiságomnak is engedve, azt gondoltam magamban: „Mit veszíthetek, ha kipróbálom?”

Nos, az eredmény többszörösen felülmúlta várakozásaimat. A kecsketejes szappant még csak pár napja használtam, amikor észrevettem, hogy már kevesebb alapozó is elég az arcbőrömre, mert a pattanások szép lassan, gondolom, a tápláló hatóanyagoktól elbátortalanodva, eltűntek arcomról. A kecsketejes szappan tisztító, hidratáló hatása egyszerűen felszámolta arcbőröm életének mitesszeres szakaszát!

A kecsketejes szappan a ráncok ellen is véd

Aztán utánanéztem az interneten, és azt is megtudtam, hogy hiába az évforduló, a ráncoktól sem kell még egy jó ideig tartanom, ha arcbőrömet kecsketejes szappannal ápolom, hiszen tápanyagai feszesítenek, élettel töltenek fel.

A régi arcbőröm és vele együtt az elégedetlenségem a múlté

Nem rémálom már a sminkelés. Kolléganőmnek hálás, magamra pedig büszke vagyok, hogy engedtem az okos szónak, és vegyszermentes natúr szappanra bíztam arcbőröm egészségét!

Weboldal címe: www.dorkaszappan.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?