Van egy
hasznos tipped?

A műköröm és a francia manikűr

A műköröm ma már nem egyenlő a harsány, színes, kihívó karmokkal. Persze, a bevállalós lányok ezt hordják, de gél lakkos körmödet elegáns, visszafogott francia manikűrrel is kérheted.

Keret A műköröm és a francia manikűr

A műköröm ma már nem csupán azok ékessége, akik valami feltűnő, csillogó, extrém látványra vágynak. A gél lakk praktikus lehet akkor is, ha gyenge a körmöd, ha nem tudtad soha megnöveszteni, lakkozni, igazán nőiesen viselni. Pedig egy ápolt, vonzó kéz sok férfi fantáziáját megmozgatja, ha igazán vonzó akarsz lenni, nem érdemes a fiús, rövidre vágott, natúr körmöt választanod, szükség van egy kis extra nőiességre. Ha nem szoktad meg a festett körmöt, semmi gond, a műköröm lehet francia manikűr stílusú is, ami annyit jelent, hogy csupán fehér és halvány rózsaszín színeket használ a szakember. Ez a látvány egyáltalán nem tolakodó, hanem visszafogottan elegáns. Ha pedig később már élénkebb látványra váltanál, választhatsz a színek, virágok, strassz díszítések milliói közül.    
És még egy apró érdekesség: egy HR-es kutatás azt mutatja, hogy azok a nők, akik ápolt, lakkozott körmöt viselnek, magasabb bért kapnak az állásinterjúkon, hiszen a gondozott kéz eleganciát, összeszedettséget, igényességet áraszt, amit értékelnek a szakértők a kiválasztáskor. Minden cég szeretné, ha alkalmazottai sikeresnek, vonzónak tűnnének az ügyfelek szemében is.

Műkörömmel rengeteg időt és macerát is megspórolhatsz magadnak. A gél lakk olyan praktikus, könnyen hordható körmöt eredményez, melyhez a kozmetikusnak csak 2-3 hetente kell hozzányúlnia, így a fáradságos heti két lakkozástól végre örökre elbúcsúzhatsz. Azt viszont tudnod kell, hogy a gél lakkot csak szakember használhatja, ezért ha a műköröm mellett döntesz, be kell iktatnod a műkörmösöd rendszeres látogatását a napirendedbe.    

Weboldal címe: www.budanails.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?