Van egy
hasznos tipped?

A hajhullás okai

Nem csak a férfiaknak, de rengeteg nőnek is álmatlan éjszakákat okoz a magasodó homlok, a ritkuló, vékonyodó haj. Pedig a hajhullás ellen lehet tenni, ez nem egy végleges ítélet!

Keret A hajhullás okai

A hajhullást, kopaszodást általában a férfiakhoz társítjuk, pedig nem csak ők szenvednek tőle. Számtalan nőnek szintén problémát okoz a hajtömeg elvesztése, az egyre fakuló, ritkuló frizura. Ráadásul a nők még érzékenyebbek erre az esztétikai malőrre, mert számukra hajkoronájuk elvesztése sokszor egyet jelent nőiességük és önbizalmuk elvesztésével.

A hajhullás okai: nőknél leggyakrabban valamilyen krónikus gyulladás, vitaminhiány vagy éppen hormonális változás okozza a hajhullást (hiszen szülés után pl. nagyon gyakori a radikális hajvesztés). A fokozott stressz is okozhat ilyen tüneteket. Férfiaknál leginkább a fokozott tesztoszteron-termelés a felelős a magasodó homlokért.          

Sok nő kétségbeesetten vágyakozva emlékszik vissza huszonéves kori dús loknijaira, tömött copfjára, leomló hajzuhatagára, amiből mára csak soványka, fejre lapuló, könnyen zsírosodó tincsek maradtak. A nők – a férfiakkal ellentétben – folyamatosan keresik a megoldást a hajhullásra, nem tudnak belenyugodni abba, hogy elveszítsék ékességüket. A férfiakat kevésbé zavarja a hajhullás, természetesnek tekintik, a nők viszont hajhullás elleni szerek széles skáláját próbálják ki, hogy felvegyék a harcot a kopaszodás démonával. Szerencsére van megoldás, a fodrász szakma ma már hatékony kopaszodás elleni termékekkel és módszerekkel segíti a probléma kezelését.

Weboldal címe: www.forcapil.hu/hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!