Van egy
hasznos tipped?

A hajhullás okai

Nem csak a férfiaknak, de rengeteg nőnek is álmatlan éjszakákat okoz a magasodó homlok, a ritkuló, vékonyodó haj. Pedig a hajhullás ellen lehet tenni, ez nem egy végleges ítélet!

Keret A hajhullás okai

A hajhullást, kopaszodást általában a férfiakhoz társítjuk, pedig nem csak ők szenvednek tőle. Számtalan nőnek szintén problémát okoz a hajtömeg elvesztése, az egyre fakuló, ritkuló frizura. Ráadásul a nők még érzékenyebbek erre az esztétikai malőrre, mert számukra hajkoronájuk elvesztése sokszor egyet jelent nőiességük és önbizalmuk elvesztésével.

A hajhullás okai: nőknél leggyakrabban valamilyen krónikus gyulladás, vitaminhiány vagy éppen hormonális változás okozza a hajhullást (hiszen szülés után pl. nagyon gyakori a radikális hajvesztés). A fokozott stressz is okozhat ilyen tüneteket. Férfiaknál leginkább a fokozott tesztoszteron-termelés a felelős a magasodó homlokért.          

Sok nő kétségbeesetten vágyakozva emlékszik vissza huszonéves kori dús loknijaira, tömött copfjára, leomló hajzuhatagára, amiből mára csak soványka, fejre lapuló, könnyen zsírosodó tincsek maradtak. A nők – a férfiakkal ellentétben – folyamatosan keresik a megoldást a hajhullásra, nem tudnak belenyugodni abba, hogy elveszítsék ékességüket. A férfiakat kevésbé zavarja a hajhullás, természetesnek tekintik, a nők viszont hajhullás elleni szerek széles skáláját próbálják ki, hogy felvegyék a harcot a kopaszodás démonával. Szerencsére van megoldás, a fodrász szakma ma már hatékony kopaszodás elleni termékekkel és módszerekkel segíti a probléma kezelését.

Weboldal címe: www.forcapil.hu/hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KOZMETIKA, FODRÁSZAT TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?